B&B de Kommelhoek

Bed en Breakfast de Kommelhoek - Munstergeleen

Hartelijk welkom bij Bed and Breakfast de Kommelhoek in Munstergeleen in Limburg. Bij ons bed en breakfast kunt U, tegen gunstige tarieven, verblijven op verschillende gerieflijke en zeer comfortabele gastenkamers in het pittoreske Munstergeleen. De steden Geleen en Sittard vindt U op een steenworp afstand. Wie iets verder kijkt, komt in het mondaine, maar bourgondisch gebleven, Maastricht en het toeristische Valkenburg zonder meer aan zijn of haar trekken. Dit alles is eenvoudig met eigen vervoer of middels openbaar vervoer bereikbaar.

De familie Sieswerda staat klaar om U met open armen te ontvangen! Op uw kamer uitpuffen, lekker slapen, comfortabel douchen en een stevig ontbijt, U vindt het allemaal bij Bed and Breakfast de Kommelhoek Munstergeleen. Extra comfort zoals radio, TV, en de mogelijkheid zelf koffie en thee te bereiden, ontbreekt uiteraard niet.

Op de site van bed en breakfast de Kommelhoek vindt U tevens informatie over de Pater Karelhoeve, een zeer gewilde katholieke trekpleister, en het Pieterpad, de vermaarde wandelroute van het Groningse Pieterburen naar de Limburgse Sint Pietersberg, dat onze deur aandoet. Natuurlijk biedt Uw verblijf talloze andere mogelijkheden. Wat dacht U van winkelen in Maastricht, een terrasje pikken in Valkenburg of een bezoek aan het bekende kuuroord Thermae 2000, waar U lekker kunt baden, een sauna bezoeken, gezond en overheerlijk eten en U heerlijk laten masseren.

Als u interesse heeft in onze Bed en Breakfast, neem dan gerust contact met ons op. Als U aanvullende vragen of wensen heeft, dan horen wij het graag!

Tot ziens in de Limburgse parel Munstergeleen!

Familie Sieswerda.
Bed en Breakfast de Kommelhoek
Sittard-Geleen

Werken in Limburg

 

Woont u elders in Nederland en bent u tijdelijk werkzaam in Zuid Limburg, bijvoorbeeld op het Zuyderland Ziekenhuis, DSM of Sabic, dan is Bed en Breakfast de Kommelhoek ideaal vanwege de centrale ligging. Als de afstand tussen wonen en werken te groot en te kostbaar is om dagelijks te rijden, dan bieden we u de oplossing voor een kort of langer verblijf.

Muziek en Sport

 

Limburg kent vele grotere en kleinere muziekfestivals en -activiteiten waarvan de bekendste Pinkpop. Vanuit onze Bed & Breakfast staat u in no time op het festival van uw keuze. Daarnaast is onze Bed en Breakfast een geliefde uitvalsbasis voor deelnemers aan wielerkoersen als Limburgs Mooiste en Amstel Gold of andere sport evenementen.

Shoppen

 

Bent u van plan om eens lekker uitgebreid te gaan shoppen in het zuiden? Vanuit Munstergeleen staat u binnen 30 minuten in de stad centra van Maastricht, Sittard, Geleen of Heerlen. Daarnaast bent u binnen dezelfde tijd bij het outlet centrum Maasmechelen Village in Maasmechelen of Designer Outlet McArthur Glen in Roermond.

Naar boven