Bed en Breakfast de Kommelhoek Munstergeleen

Bed en Breakfast de Kommelhoek Munstergeleen

Hartelijk welkom bij Bed and Breakfast de Kommelhoek in Munstergeleen in Limburg. Bij ons bed en breakfast kunt U, tegen gunstige tarieven, verblijven op verschillende gerieflijke en zeer comfortabele gastenkamers in het pittoreske Munstergeleen.

De steden Geleen en Sittard vindt U op een steenworp afstand. Wie iets verder kijkt, komt in het mondaine, maar bourgondisch gebleven, Maastricht en het toeristische Valkenburg zonder meer aan zijn of haar trekken. Dit alles is eenvoudig met eigen vervoer of middels openbaar vervoer bereikbaar.

De familie Sieswerda staat klaar om U met open armen te ontvangen! Op uw kamer uitpuffen, lekker slapen, comfortabel douchen en een stevig ontbijt, U vindt het allemaal bij Bed and Breakfast de Kommelhoek Munstergeleen. Extra comfort zoals radio, TV, en de mogelijkheid zelf koffie en thee te bereiden, ontbreekt uiteraard niet.

Op de site van bed en breakfast de Kommelhoek vindt U tevens informatie over de Pater Karelhoeve, een zeer gewilde katholieke trekpleister, en het Pieterpad, de vermaarde wandelroute van het Groningse Pieterburen naar de Limburgse Sint Pietersberg, dat onze deur aandoet. Natuurlijk biedt Uw verblijf talloze andere mogelijkheden. Wat dacht U van winkelen in Maastricht, een terrasje pikken in Valkenburg of een bezoek aan het bekende kuuroord Thermae 2000, waar U lekker kunt baden, een sauna bezoeken, gezond en overheerlijk eten en U heerlijk laten masseren.

Als u interesse heeft om te overnachten in onze Bed en Breakfast, neem dan gerust contact met ons op. Als U aanvullende vragen of wensen heeft, dan horen wij het graag!

Tot ziens in de Limburgse parel Munstergeleen!

Familie Sieswerda.

Bed en Breakfast de Kommelhoek
Sittard-Geleen

Naar boven