Bed & Breakfast de Kommelhoek Munstergeleen - Weblinks

Werken in Limburg

 

Woont u elders in Nederland en bent u tijdelijk werkzaam in Zuid Limburg, bijvoorbeeld op het Zuyderland Ziekenhuis, DSM of Sabic, dan is Bed en Breakfast de Kommelhoek ideaal vanwege de centrale ligging. Als de afstand tussen wonen en werken te groot en te kostbaar is om dagelijks te rijden, dan bieden we u de oplossing voor een kort of langer verblijf.

Muziek en Sport

 

Limburg kent vele grotere en kleinere muziekfestivals en -activiteiten waarvan de bekendste Pinkpop. Vanuit onze Bed & Breakfast staat u in no time op het festival van uw keuze. Daarnaast is onze Bed en Breakfast een geliefde uitvalsbasis voor deelnemers aan wielerkoersen als Limburgs Mooiste en Amstel Gold of andere sport evenementen.

Shoppen

 

Bent u van plan om eens lekker uitgebreid te gaan shoppen in het zuiden? Vanuit Munstergeleen staat u binnen 30 minuten in de stad centra van Maastricht, Sittard, Geleen of Heerlen. Daarnaast bent u binnen dezelfde tijd bij het outlet centrum Maasmechelen Village in Maasmechelen of Designer Outlet McArthur Glen in Roermond.

Naar boven